Hemorsan, D95, 6 supozitoare, Fares

  • -4%
Hemorsan, D95, 6 supozitoare, Fares -  - FARES
Fares
W61379
Proprietăți: Calmează venele hemoroidale inflamate. Reface zonele afectate în caze de hemoroizi şi fisuri anale. Ușurează eliminarea scaunului. Ingrediente: Gliceride solide, tinctură de propolis, extract de flori de [...]

Descriere: Hemorsan, D95, 6 supozitoare, Fares

Proprietăți:
Calmează venele hemoroidale inflamate. Reface zonele afectate în caze de hemoroizi şi fisuri anale. Ușurează eliminarea scaunului.
Ingrediente:
Gliceride solide, tinctură de propolis, extract de flori de galbenele (Calendulae flos), ceară de albine, extract de frunze de Hamamelis virginiană 5%, extract de muguri de plop (Populi gemmae), extract de semințe de castan (Hippocastani semen) 2,5%, balsam de Peru, ulei esențial de coada șoricelului (Millefolii aetheroleum), ulei esențial de cuișoare (Caryophyllorum aetheroleum).
Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfecțios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de două ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant și anestezic local.
Florile de galbenele reprezintă unul dintre cele mai eficiente remedii pentru orice fel de leziuni care afectează integritatea pielii sau a mucoaselor. Ele conțin principii antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante, utile în caz de fisuri anale și hemoroizi.
Hamamelis virginiană conține taninuri și ulei volatil cu efect venotonic, vasoconstrictor, antiinflamator, antibacterian, astfel reduce disconfortul, mâncărimea și iritarea cauzate de hemoroizi.
Mugurii de plop numiți și propolisul vegetal, sunt o importanță sursă de propolis. Prin analize chimice de specialitate s-a arătat că există 5 substanțe prezente în același timp în propolis ca și în mugurii de plop dintre care 3 au proprietăți antibiotice și antifungice. Mugurii de plop mai conțin și derivați ai saligenolului care îi conferă puternice proprietăți anti-inflamatorii, analgezice utile pentru reducerea inflamației și durerii produse de hemoroizi.
Semințele de castan datorită escinei aflate în compoziția lor au acțiuni antiinflamatoare, antiedemătoase, hemostatice, cicatrizante, venotonice contribuind astfel la reducerea dilatărilor vaselor hemoroidale și la stoparea eventualelor sângerări locale.
Balsamul de Peru are acțiuni antiinflamatorii, antiseptice, antispastice, cicatrizante, relaxează musculatura anală, fiind folosit în supozitoarele antihemoroidale.
Azulenele din uleiul esențial de coada șoricelului au proprietăți calmante, antiinflamatoare, cicatrizante.
Uleiul esențial de cuișoare are proprietăți antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram+ și gram-), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, anti-nevralgice, anestezice locale și anticoagulante.
Acțiuni și recomandări:
Utilizat că adjuvant natural cu acțiune cicatrizantă, antimicrobiană, antiinflamatoare, venotonică, vasoconstrictoare, ușor anestezică, pentru hemoroizi gradul I și II, inflamații și leziuni perianale și în caz de fisuri anale.
Mod de administrare:
Un supozitor pe zi, intrarectal timp de 18 zile, sau conform recomandării medicului. Tratamentul se poate repeta la nevoie. Se recomandă aplicarea supozitorului după eliminarea scaunului și realizarea toaletei locale.
Contraindicații:
A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la unul din componenți.
Reacții adverse:
Produsul este bine tolerat. În cazuri izolate pot apărea senzație ușoară de arsură, durere, creșterea motilității intestinale după administrarea supozitoarelor.
Prezentare:
6 supozitoare



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review