Proctinum- Supozitoare, 10 buc + Servetele umede, 72 buc Gratis, Zdrovit

  • -5%
Proctinum- Supozitoare, 10 buc + Servetele umede, 72 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/HEMOROIZI - ZDROVIT
ZDROVIT
P459821867
Pachet promotional Proctinum supozitoare + servetele umede cadou Proctinum supozitoare hidratează și protejează mucoasa rectală și pe cea a canalului anal, în condiții care necesită stimularea procesului natural de regenerare ș
Se incarca ofertele...

Descriere Proctinum- Supozitoare, 10 buc + Servetele umede, 72 buc Gratis, Zdrovit

Pachet promotional

Proctinum supozitoare + servetele umede cadou

Proctinum supozitoare hidratează și protejează mucoasa rectală și pe cea a canalului anal, în condiții care necesită stimularea procesului natural de regenerare și vindecare:

-Hemoroizi interni și externi

-Ca tratament adjuvant după chirurgie proctologică și în timpul radioterapiei

-În caz de inflamație cu senzație de prurit, edem și iritație

-Rupturi și fisuri anale cauzate de constipație

Ingrediente - 10 mg acid hialuronic

Acidul hialuronic formează un strat de gel pe suprafața mucoasei ce acționează ca o barieră de protecție creând condițiile optime pentru activarea proceselor naturale de regenerare și apărare imunitară a zonei. Acest film de protecție restabilește umiditatea naturală, reduce inflamația, ușurează și accelerează vindecarea mucoaselor deteriorate din canalul anal și rect.

Mod de utilizare:

Supozitoarele Proctinum sunt destinate exclusiv utilizării rectale. Înainte de utilizare, spălați-vă foarte bine pe mâini. Îndepărtați cu atenție supozitorul din folie. Introduceți delicat supozitorul pe canalul anal. Utilizați un supozitor înainte de culcare, cu excepția cazului în care medicul vă recomandă să procedați altfel. Supozitoarele pot fi utilizate continuu, timp de 5-10 zile consecutive. Dacă este necesar, tratamentul poate fi prelungit până la 20 de zile. Ca tratament unic, supozitoarele nu trebuie utilizate mai mult de 20 de zile consecutive.

Prezentare:

10 supozitoare

Proctinum servetele umede conțin fibre din material moale impregnate cu o soluție special creată pentru a curăța delicat pielea expusă la factori iritanți, îndepărtând în același timp impuritățile de la suprafață.

Curăță și hidratează zona anală exterioară expusă la factori iritanți sau în condiții cauzate de hemoroizi

Reduc starea de disconfort întâlnită în boala hemoroidală

Au efect emolient

Testat dermatologic

Hipoalergenic

Fără alcool pH fiziologic

Ingrediente : scoarța de stejar calmează iritația mușețel ameliorează și tonifică galbenele efect emolient și cicatrizant

Mod de utilizare :

pentru igiena zilnică, putând fi folosite în locul hârtiei igienice. Doar pentru uz extern.

Prezentare:

72 bucățiData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.