Zaharina 19, 100 comprimate, Zentiva

Zaharina 19, 100 comprimate, Zentiva -  - ZENTIVA
ZENTIVA
P01818
Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care sufera de diabet, dar si pentru cei care [...]

Descriere: Zaharina 19, 100 comprimate, Zentiva

Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care sufera de diabet, dar si pentru cei care vor sa slabeasca.

Aceasta se absoarbe rapid in tractul digestiv si se elimina, nemodificata, aproape in totalitate prin urina, in decurs de 24-48 de ore, fiind practic lipsita de orice actiune farmacologica.

Zaharina se utilizeaza atat pentru indulcirea ceaiului, cafelei si a altor lichide, precum si a diverselor alimente, adaugand-se dupa prepararea lor termica.

Ambalare:

Flacoane cu 100 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review