Momordica Charantia, 60 comprimate, Hofigal

  • -10%
Momordica Charantia, 60 comprimate, Hofigal - DIABET - HOFIGAL
Hofigal
P479851085

Determina normalizarea nivelului de zahar din sange, ajuta la scaderea cantitatii de glucoza produsa la nivelul ficatului si la cresterea abilitatii organismului de a folosi glucoza absorbita in sange.

[...]

Descriere: Momordica Charantia, 60 comprimate, Hofigal

Determina normalizarea nivelului de zahar din sange, ajuta la scaderea cantitatii de glucoza produsa la nivelul ficatului si la cresterea abilitatii organismului de a folosi glucoza absorbita in sange.

Beneficii:

  • Sustine echilibrarea metabolismului glucidic;
  • Determina normalizarea nivelului de zahar din sange, ajuta la scaderea cantitatii de glucoza produsa la nivelul ficatului si la cresterea abilitatii organismului de a folosi Glucoza absorbita in sange;
  • Prezenta extractului de topinambur imprima actiune pozitiva in refacerea florei intestinale, ajuta la reglarea tranzitului intestinal si intensificarea eliminarii toxinelor din organism;
  • Este tonic general, asigura starea generala de bine.
  • Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul deadministrare recomandate.

Precautii in sarcina (are actiune abortiva), in perioada de alaptare (deoarece trece in lapte si acesta capata un gust amar), la persoane cu glicemia redusa, copii pana la varsta de 7 ani.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Ingrediente:
500,00 mg fruct uscat - pulbere de Castravete-amar* (Momordica charantia), 361,40 mg extract din fructe si parti aeriene de Castravete-amar* (Momordica charantia), polivinilpirolidona K30 – emulsifiant, extract din tuberculi de Topinambur* (Helianthus tuberosus) – indulcitor, carbonat de magneziu - agent de intarire, hidroxipropilmetilceluloza – emulsifiant, talc - agent antiaglomerant, aerosil - agent antiaglomerant; stearat de magneziu - agent de intarire.

Mod de administrare:

  • Adulti: 2 - 6 comprimate pe zi (in functie de nivelul glicemiei din sange) sau la recomandarea specialistului.
  • Copii (in varsta de peste 7 ani): 1 - 2 comprimate pe zi numai la recomandarea specialistului.
  • Produsul se adreseaza si persoanelor sanatoase cu eventuala predispozitie de crestere a nivelului de zahar din sange, deoarece contribuie la mentinerea nivelului de glucoza din sange in limite normale.
  • In perioada administrarii se recomanda controlul periodic al glucozei si colesterolului din sange; produsul poate potenta actiunea hipogliceminanta a insulinei si a altor produse cu rol de reglare a glicemiei sau a colesterolemiei.

Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-01-26 12:24:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review