Indulcitor cu Stevia 30 piramide - Dulcisor by Sweeteria

Indulcitor cu Stevia 30 piramide - Dulcisor by Sweeteria -  - FARA
Fara
P459821115
Indulcitor de ultima generatie obtinut din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb). Multumita procesului inovator de productie, cele doua ingrediente vegetale fuzioneaza [...]

Descriere: Indulcitor cu Stevia 30 piramide - Dulcisor by Sweeteria

Indulcitor de ultima generatie obtinut din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb). Multumita procesului inovator de productie, cele doua ingrediente vegetale fuzioneaza intr-un singur cristal cu gust omogen, oferind consumatorului experienta unui inlocuitor perfect al zaharului sau al indulcitorilor artificiali. 1 plic Dulcisor (2,5 g) = 1 lingurita zahar (5 g) Ingrediente: Amestec din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana (max 4 % ) si eritritol (obtinut din porumb). Valori nutritionale (100 gr): Grasimi: 0gr, din care: - acizi grasi saturati: 0gr Glucide: 96gr, din care: - zaharuri: 0gr - polioli: 96gr Fibre: 0gr Proteine: 0gr Conditii depozitare : in loc intunecos, uscat, racoros, la maxim 24 grade C.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review