Vitoral D spray copii 400ui, 25ml

Vitoral D spray copii 400ui, 25ml -  - PHILIPS AVENT
P459791036
Supliment alimentar ce contine vitamina D3, care contribuie la absorbtia normala a calciului, dezvoltarea normala si la mentinerea sanatatii sistemului osos si al dintilor. Cu gust de capsuni si xylitol, [...]

Descriere Vitoral D spray copii 400ui, 25ml

Supliment alimentar ce contine vitamina D3, care contribuie la absorbtia normala a calciului, dezvoltarea normala si la mentinerea sanatatii sistemului osos si al dintilor. Cu gust de capsuni si xylitol, sub forma de spray destinat administrarii orale. Beneficii Vitoral D spray pt copii 400UI: Administrarea de vitamin D3 este deosebit de importantă in primele faze ale dezvoltării copiilor, dar și adulților după perioade lungi de neexpunere la soare. Spray-ul conține si Xylitol, un îndulcitor blând cu dantura, găsit în formă naturală în diverse fructe, acesta contibuind la menținerea unei bune mineralizări a dinților. Vitoral D pentru copii NU CONȚINE ingrediente care pot cauza crampe. Gustul delicios de căpșuni este un alt beneficiu al produsului, fiind foarte bine primit de copii. Ingrediente Vitoral D spray pt copii 400UI: apă, îndulcitor natural: xylitol (30%), vitamina D3 (colecalciferol), aromă naturală de căpșuni, conservant natural: benzoat de sodiu, agent de îngroșare: gumă xanthan. Nu contine: coloranți artificiali, gluten, grăsimi, sare, drojdie sau lactoza. Produsul este potrivit pentru vegetarieni, celiaci si diabetici. Spray-ul nu conține ingrediente care să producă crampe. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemana si la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Consumul excesiv poate produce efecte laxative.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review