Alinan Calciu+D3 sirop, 150ml

Alinan Calciu+D3 sirop, 150ml - VITAMINE-SI-MINERALE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/VITAMINE-SI-MINERALE - FITERMAN
Fiterman
Gama Alinan
P438798374

Prezentare: Alinan calciu +D3, sirop - supliment alimentar cu îndulcitori Siropul asigură un aport suplimentar de calciu sub formă de săruri foarte ușor absorbabile în combinație cu vitamina

Se incarca ofertele...

Descriere Alinan Calciu+D3 sirop, 150ml

Prezentare:

Alinan calciu +D3, sirop - supliment alimentar cu îndulcitori Siropul asigură un aport suplimentar de calciu sub formă de săruri foarte ușor absorbabile în combinație cu vitamina D.

Administrare:

Copii: - sub 1 an: 5 ml (1 linguriță) de 2-3 ori pe zi; - 1-3 ani: 10 ml sirop (2 lingurițe) de 2 ori; - peste 4 ani: 10 ml sirop (2 lingurițe) de 3 ori pe zi.

Precauții:

Consumul în exces poate produce efecte laxative. A se consuma de preferință până la data inscripționată pe ambalaj A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2024-07-09 13:05:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.