Sideral picaturi, 30 ml

Sideral picaturi, 30 ml - - SOLACIUM PHARMA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/VITAMINE-SI-MINERALE - SOLACIUM PHARMA
P479850857

Picaturi pentru copii SiderAL, flacon 30 ml + plic 1,9 grame, Solacium Pharma

Se incarca ofertele...

Descriere Sideral picaturi, 30 ml

Proprietati:
- fierul este un mineral prezent in fiecare celula a organismului, avand concentratia maxima in sange;
- este componentul principal al hemoglobinei care se gaseste in globulele rosii sangvine si care are rolul de a transporta oxigenul catre toate celulele organismului;
- utilizat pentru compensarea deficitului nutritiv al copiilor sau in perioadele in care organismul copilului are o nevoie crescuta de fier;
- toleranta gastrica este crescuta si sunt evitate tulburarile gastrointestinale care apar, de obicei, la utilizarea suplimentelor cu fier;
- poate fi utilizat in orice situatie in care aportul de fier din dieta este scazut, necesarul de fier al organismului este mare (organismul copilului are o nevoie crescuta de fier) sau in care absorbtia intestinala a fierului este afectata.

Mod de utilizare: 
10 picaturi pe zi (egal cu 1 ml solutie) sau dupa cum v-a recomandat consultantul de specialitate. Folositi pipeta dozatoare din ambalajul produsului. Poate fi utilizat direct in gura copilului sau dizolvat in jumatate de pahar de apa sau in orice alt lichid la temperatura camerei. SiderAL® PICaTURI pentru copii poate fi luat in orice moment alzilei. A se utiliza doar dupa reconstituire.

Mod de preparare: 
1. Deschideti sticla. Pastrati cu grija capacul/dopul pentru a nu il pierde;
2. Adaugati pudra in interiorul sticlei;
3. inchideti sticla cu dopul (puneti capacul sticlei), inchideti bine si asteptati un minut;
4. Agitati energic sticla;
5. Agitati inainte de fiecare utilizare. Dupa reconstituire, pipeta dozatoare se poate folosi pe post de capac. Aceasta este special conceputa cat sa aiba un filet care sa se 
potriveasca pe gatul flaconului, oferind protectie.

Ingrediente plic: 
Fier Sucrosomial® - Sideral® r.m.s (pirofosfat de fier, esteri de sucroza ai acizilor grasi, lecitina din Floarea-soarelui, fosfat tricalcic, amidon de orez pregelatinizat), maltodextrina. Fara gluten.

Ingrediente flacon:
Apa demineralizata; sucroza; maltodextrina; aroma de lapte; conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; agent de ingrosare: guma xantan; corector de aciditate: acid citric anhidru; emulsifiant: esteri de sucroza ai acizilor grasi. 
Fara gluten.

Precautii: 
A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Preparatul poate fi utilizat in orice situatie in care este necesara suplimentarea cu fier, chiar si pe perioade indelungate. Preparatul poate fi utilizat pe termen lung doar daca este necesar, la recomandarea consultantului de specialitate.

Atentionari: 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Conditii de pastrare: 
A se pastra la temperaturi sub 30°C la distanta de surse de caldura si ferit de lumina solara si umiditate. A se pastra dupa reconstituire la temperatura de 4°- 8°C. A se consuma in decurs de 1 luna de la reconstituire.

Prezentare:
Flacon 30 ml + 1 x plic de 1,9 grameData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.