Alvityl Defenses sirop, 240 ml, Urgo

Alvityl Defenses sirop, 240 ml, Urgo -  - URGO
URGO
W51036
Indicații : Alvityl Defenses - Sirop conține 3 ingrediente cheie (echinacea, propolis și vitamina C), care ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului la orice vâ [...]

Descriere: Alvityl Defenses sirop, 240 ml, Urgo

Indicații :

Alvityl Defenses - Sirop conține 3 ingrediente cheie (echinacea, propolis și vitamina C), care ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului la orice vârstă, mai ales pe timpul iernii sau în cazuri de slăbiciune fizică.

De asemenea, este recomandat în scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care suferă în mod repetat de afecțiuni ORL sau în asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la întărirea organismului.

Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses și-a dovedit eficacitatea clinică în prevenirea infecțiilor căilor respiratorii la copii.

Studiul clinic, efectuat pe mai mult de 300 copii, a fost publicat în Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie și Medicină Adolescenților – Jurnalul Asociației Medicale Americane). Datorită Alvityl Defenses, frecvența îmbolnăvirilor la copii scade de două ori, iar recuperarea este de două ori mai rapidă.

Prezentare: 240ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review