Vitamina C pentru copii, 20 comprimate, Hyllan

Vitamina C pentru copii, 20 comprimate, Hyllan - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/IMUNITATE-COPII - HYLLAN
Hyllan
I7790
Vitamina C pentru copii, 20 comprimate, Hyllan  Proprietăți: - vitamina C crește absorbția fierului și contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la
Se incarca ofertele...

Descriere Vitamina C pentru copii, 20 comprimate, Hyllan

Vitamina C pentru copii, 20 comprimate, Hyllan 

Proprietăți:

- vitamina C crește absorbția fierului și contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice.

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, menține sistemul imunitar în stare de funcționare normală în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea.

Reduce oboseala și extenuarea.

Contribuie la formarea normală a colagenului, necesar pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dinților și a pielii.

Intervine în regenerarea formei reduse a vitaminei E;

- maceșele conțin de 50 de ori mai multă vitamina C decât citricele și de 200 de ori mai multă decât merele;

- vitamina B2 (riboflavină) contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al fierului, la funcționarea sistemului nervos și la menținerea sănătății pielii, a vederii normale și a membranelor mucoase.

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și păstrează globulele roșii în parametri normali.

Indicații:

Organismul copiilor are nevoie de un aport sporit de vitamina C în perioadele de activitate fizică și psihică intensă, în convalescență, în perioada sezonului rece.

Ingrediente:

- vitamina C 100 mg

- acid ascorbic 90 mg

- extract de maceșe 10 mg

- vitamina B2 1 mg

Mod de administrare:

- copii: 2 - 3 comprimate pe zi (sau conform sfatului medicului ori al farmacistului).

Prezentare:

20 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.