Minimartieni Gummy Echinacea, 60 jeleuri, Walmark

Minimartieni Gummy Echinacea, 60 jeleuri, Walmark -  - WALMARK
5.0 (2 review-uri)
WALMARK
W61300

Minimartieni jeleuri sustine starea de sanatate si imunitate iar Vitaminele C, D3 si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La 2 cutii de Minimartieni Gummy cumpărate primesti o cutie de Minimartieni Gummy cu Echinacea. Se acorda maxim 3 oferte / comanda.

Descriere: Minimartieni Gummy Echinacea, 60 jeleuri, Walmark

Proprietăți:

Susține starea de sănătate & imunitate

Vitaminele C, D3 și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar Echinacea este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra organismului Echinacea, vitaminele C, E și zincul, cunoscute sub numele de antioxidanți, protejează celulele împotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi Susține vitalitatea

Acidul folic și vitaminele C, B3 contribuie la reducerea stării de epuizare și oboseală Biotină (vitamina B7), vitaminele B3, B12, și C contribuie la metabolismul energetic normal

Aromă delicioasă de căpșuni și cireșe Fără coloranți artificiali Fără conservanți Fără îndulcitori artificiali Fără gluten Fără lactoză Produs în unitate certificată GMP.

Ingrediente/2 jeleuri:

Echinacea purpurea extract 6:1 40,0 mg Vitamina C 80,0 mg Zinc 10,0 mg Vitamina B3 16,0 mg Vitamina B12 2,5 μg Vitamina D3 5,0 μg Vitamina E 12,0 mg Vitamina K 25,0 μg Acid Folic 200,0 μg Biotină 50,0 μg

Mod de administrare:

1 - 2 jeleuri de două ori pe zi.

Precauții:

A nu se păstra la soare. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. Nu este indicat copiilor sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldura, la o temperatură sub 25 ºC.

Prezentare:

60 jeleuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (2)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review