Suspensie Imunicor Kids, 120 ml, ND Medhealth

  • -4%
Suspensie Imunicor Kids, 120 ml, ND Medhealth -  - MEDHEALTH
MEDHEALTH
P479850331

Siropul Imunicor Kids este un supliment alimentar care are o formula special creata pentru copii, cu actiune imunostimulatoare bazata pe cercetari clinice.

[...]

Descriere: Suspensie Imunicor Kids, 120 ml, ND Medhealth

Siropul Imunicor Kids este un supliment alimentar care are o formula special creata pentru copii, cu actiune imunostimulatoare bazata pe cercetari clinice.

Proprietati:

- EpiCor este un ingredient de noua generatie, studiat clinic, recomandat pentru a sprijini sistemul imunitar si a ameliora simptomele de raceala si gripa in cazul copiilor de peste 3 ani. Profilul complex al biocomponentelor sale include o combinatie unica de polizaharide, proteine si peptide, polifenoli, vitamine, aminoacizi, antioxidanti si beta-glucani.

- Nutra-C TM este o forma biodisponibila a vitaminei C, dezvoltata pentru o mai buna absorbtie si actiune non-acida, blanda, asupra stomacului.

- Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

- Ingredientele produsului asigura un sprijin complet al sistemului imunitar, intr-o suspensie gustoasa, cu aroma de fructe de padure, pentru copii.

Ingrediente active per 5ml: 90 mg EpiCor (Saccharomyces cerevisiae fermentata si uscata printr-un proces unic) si 25 mg Nutra-C (vitamina C biodisponibila).

Mod de utilizare: Copii peste 3 ani - 5ml suspensie pe zi.

Avertizari:

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:
120ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review