Propolis C Kids+Echinaceea Sirop, 150ml, Fiterman

Propolis C  Kids+Echinaceea Sirop, 150ml, Fiterman -  - FITERMAN
Fiterman
I6527
Descriere Creste rezistenta organismului copiilor. Avantaje Ingrediente active naturale. Imunostimulator pentru copii. Administrabil copiilor de la 1 an. Compozitie Ingrediente: apa purificata, zahar, glicerol, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat,

Descriere Propolis C Kids+Echinaceea Sirop, 150ml, Fiterman

Descriere
Creste rezistenta organismului copiilor. Avantaje Ingrediente active naturale. Imunostimulator pentru copii.
Administrabil copiilor de la 1 an.
Compozitie Ingrediente:
apa purificata, zahar, glicerol, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, tinctura de propolis, extract de echinacea, acid ascorbic, conservant (benzoat de sodiu), stabilizator (edetat disodic). Cantitate/5 ml sirop -Tinctura de propolis – 80 mg -Extract de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli – 30 mg -Vitamina C – 30 mg (37,5 % DZR/VNR*) *Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. UE 1169/2011
Indicatii:
- pentru functionarea normala a sistemului imunitar
Doze si mod de administrare:
Se administreaza in cure de 4-6 saptamani, alternate cu perioade de pauza. - 1-3 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) pe zi; - 4-6 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) de 2 ori pe zi; - peste 7 ani: 5 ml sirop (1 lingurita) de 3 ori pe zi.
La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat produsul Propolis C Echinacea, comprimate pentru supt.
Recomandari:
Atentie! Datorita continutului in extracte vegetale pot exista depuneri pe peretele flaconului. Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare. A nu se utiliza mai mult de 30 zile de la prima deschidere a flaconului. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi intre 15-25°C, in ambalajul original. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos.
Mod de eliberare:
Fara prescriptie medicala.
Forma de prezentare:
Cutie cu un flacon de sticla cu 150 ml sirop.


Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review