Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt

Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/IMUNITATE-COPII - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
P548489700

Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt reduce intensitatea simptomelor din starea de curbatura (dureri musculare si osteo-articulare, cefalee asociata cu dureri ale globilor oculari). 

Se incarca ofertele...

Descriere Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt

Revigoreaza organismal, grabeste  vindecarea si este lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii). Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica.

Compozitie Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt: 

Suc stabilizat si standardizat obtinut prin presare la rece din herba inflorita de Echinacea purpurea (din cultura ecologica), extract gemoterapic din muguri proaspeti de Coacaz negru (din cultura ecologica) - Ribes nigrum MG=D1, extracte vegetale de Eupatorium perfoliatum, Pelargonium sidoides (Umckaloabo); sirop cu zahar invertit din fructe proaspete de Maces - Rosa canina.

Recomandari Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt:

Sustine refacerea si revitalizarea organismului copiilor in timpul infectiilor respiratorii - recomandat la debutul infectiilor  de tip viral si/sau bacterian ale cailor respiratorii superioare.

Preparatul asociaza efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum - recomandat in curbatura musculara insotita de dureri osoase si cefalee asociata cu globi oculari durerosi, precum si efectele plantei de origine africana, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral si expectorant, permitand organismului sa expectoreze mucusul contaminat, creand astfel conditii mai putin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor si virusurilor.

Mod de administrare Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt:

1 – 2 ani:    3 ml de 2 ori pe zi

2 – 4 ani:    3 ml de 3 ori pe zi

5 – 7 ani:    5 ml de 3 ori pe zi

peste 7 ani: 5 -6 ml de 4 -5 ori pe zi.

Se poate administra si  diluat in putina apa, in capacul dozator.In prima zi se recomanda un numar dublu de administrari.Imbunatatirea starii generale poate apare din prima zi de administrare.

Se continua administrarea si dupa imbunatatirea starii generale,timp de inca 3-4 zile.

Forma de prezentare Imunorezistan Junior Raceala si Gripa, 125ml, PlantExtrakt:

125ml.Data ultimei actualizari: 2024-01-09 13:33:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.