Omega3 1000mg, 30 capsule, Adams

Omega3 1000mg, 30 capsule, Adams -  - ADAMS VISION
Adams Vision
P548490950

Acizii grasi Omega 3 (EPA si DHA) contribuie la functionarea normala a inimii, iar efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250mg de EPA și DHA. 

[...]

Descriere: Omega3 1000mg, 30 capsule, Adams

Contribuind la menținerea funcției normale ale creierului și la menținerea vederii normale.

Deficiența de Omega 3 este una dintre principale cauze decesuale în lume. Acestea însă pot fi prevenite prin administrarea suplimentelor de omega 3 și includerea acesteia în dieta zilnică.Omega 3 este asociată cu fertilitatea, scăderea în greutate și stare de bine.

Omega 3 este un acid gras, provenit din țesutul peștilor, bogat în două dintre cele mai importante componente ale omega 3, și anume EPA și DHA. Acest supliment este îmbogățit cu vitamina E, combinația unică fiind ideală pentru o mai bună absorbție a acizilor grași.

Consumul bogat în omega 3:reduce nivelul colesteroluluireduce nivelul trigliceridelorscade riscul de aterosclerozăcrește aportul de oxigen al țesuturilorameliorează simptomele artriteiajută dezvoltarea mentalăîmbunătățește memoriastimulează creșterea păruluiîntărește unghiileprotejează pieleaare proprietăți antiimflamatoarealungă oboseala.

Omega 3 protejează inima, scade tensiunea arterială, împiedică agregarea trombocitelor, crește funcția mitocondrială și scade riscul de infarct miocardic. 

Atenționare:

Produsul conține substanțe cu potențial alergen: pește (hering, macrou, sardine, somon, anșoa)!

Precauții:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Consultați medicul înainte de a folosi acest produs,în cazul în care sunteți  însărcinată sau dacă alăptați.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review