Exoderil Set 50 mg/ml ,2.5 ml, Sandoz

P459822177
Exoderil Set 50 mg/ml ,2.5 ml, Sandoz - CIUPERCA-PICIORULUI - SANDOZ
5.0 (1 review-uri)
Sandoz

Tratamentul onicomicozei cauzate de dermatofite, drojdii sau mucegaiuri,fara implicarea matricei unghiilor la adulti. Substanta activa, amorolfina, previne dezvoltarea fungilor si ii distruge.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Exoderil Set 50 mg/ml ,2.5 ml, Sandoz

Indicatii terapeutice:

Tratamentul onicomicozei cauzate de dermatofite, drojdii sau mucegaiuri, fără implicarea matricei unghiilor la adulți. Substanța activă, amorolfina, previne dezvoltarea fungilor și îi distruge.

Doze si Mod de administrare:

Lacul de unghii trebuie aplicat pe unghiile afectate de la mâini sau picioare o dată pe săptămână.

Mod de administrare:

Pentru utilizare topică. A se aplica pe unghiile afectate. Înainte de fiecare aplicare, zonele afectate ale unghiilor (în special suprafața unghiilor) trebuie pilite cât mai mult posibil cu o pilă de unghii furnizată cu ambalajul. După aceea, suprafața unghiei este curățată și degresată cu un servețel, înmuiat într-un produs de îndepărtare a lacului de unghii, livrat împreună cu ambalajul.

Înainte de fiecare aplicare a Exoderil Set 50 2 mg/ml lac de unghii medicamentos, acest proces de îndepărtare și curațare trebuie repetat, pentru a elimina reziduurile de lac existente.

Atenție! Pilele de unghii utilizate pentru tratament nu trebuie să fie folosite ulterior pentru îngrijirea unghiilor sănătoase. După aceea, lacul de unghii se aplică cu o spatulă pe întreaga suprafață a unghiei afectate și lăsat să se usuce. Pentru fiecare unghie care trebuie tratată, spatula trebuie înmuiată în lacul de unghii.

Atenție! Spatula nu trebuie ștearsă de gâtul sticlei. După utilizare, spatula trebuie curățată cu un șervețel înmuiat în soluție pentru curățarea lacului de unghii.

Este important ca pacientul să se spele pe mâini după aplicarea Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos. Dacă Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos este aplicat pe unghiile de la mâini, utilizatorii trebuie să aștepte ca lacul să se usuce, înainte de a se spăla pe mâini.

Tratamentul trebuie continuat fără întrerupere până când unghia se regenerează și suprafețele infectate sunt tratate în întregime. În general, durata tratamentului este de 6 luni pentru unghiile de la mâini și între 9 și 12 luni pentru unghiile de la picioare (perioada depinde de gravitate, localizare și suprafața infecției). Dacă după 3 luni de utilizare nu se observă nicio ameliorare, trebuie solicitat consult medical.

Prezentare:

2.5 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review