Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman

Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
P548489705

Formula complexa cu concentratii mari de colagen care sustine regenerarea naturala a cartilajelor articulare si mentine sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor, a pielii, parului si unghiilor.

Se incarca ofertele...

Descriere Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman

Indicatii Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

Colagenul este una din proteinele prezente in tot organismul si prezinta o importanta majora. Alcatuieste reteaua de fibre la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor ce imprima rezistenta si reda integritatea tesutului respectiv. Pe masura inaintarii in vârsta, sinteza (productia) de colagen este diminuata si riscul afectarii articulatiilor este crescut. Scaderea cantitatii de colagen in tesuturile conjuctive determina in principal deteriorarea articulatiilor si aparitia durerilor specifice. Cantitatea insufcienta de colagen duce la tasarea si eroziunea cartilajului, ceea ce inseamna ca poate sa apara afectarea articulara.

Avantaje Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

  1. Doza mare de colagen intr-un singur plic;
  2. BOOST pentru articulatii, ce furnizeaza: componenta reparatorie pentru cartilajul articular, componenta ce reduce disconfortul articular si componenta protectoare ce reduce stresul oxidativ;
  3. O singura administrare pe zi;
  4. Efect rapid si sustinut pe perioada indelungata;
  5. Gust bun de lyche si zmeura;
  6. Fara gluten, lactoza si zahar

Compozitie Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

Ingrediente: Colagen hidrolizat de tip I, acid ascorbic, betacaroten, corector de gust (acid citiric), aroma de lychee, gluconate de zinc, sucraloza, extract de Harpagophytum procumbens standardizat, aroma de zmeura, colagen de tip II, sulfat de mangan, guma xantan.

Ingrediente active: Colagen hidrolizat de tip I (12.000 mg/plic), Vitamina C (250 mg/plic, 312,5% DZR/VNR), Extract de Harpagophytum procumbens standardizat in harpagozide totale (37,5 mg/plic), Zinc (13 mg/plic, 130% DZR/VNR), Colagen nativ tip II (10 mg/plic), Mangan (5 mg/plic, 250% DZR/VNR).

Doze si mod de administrare Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

Se recomanda administrarea unui plic pe zi in 150-200 ml de apa. Timpul de dizolvare este de aproximativ 10 minute.

Recomandari Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

In lipsa studiilor de siguranta, preparatele cu Harpagophytum procumbens nu se recomanda in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu se administreaza in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

Mod de eliberare Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare Fleximobil Colagen Boost 12000, Lychee + Zmeura, 10 plicuri, Fiterman:

Cutie cu 10 de plicuri.Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.