Diclofenac gel MCC 10mg/g, 40 grame, Magistra

Diclofenac gel MCC 10mg/g, 40 grame,  Magistra - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - MAGISTRA
MAGISTRA
P459791247

Tratamentul local simptomatic la adulþi al durerii si inflamaþiei.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Diclofenac gel MCC 10mg/g, 40 grame, Magistra

Indicatii terapeutice

Tratamentul local simptomatic la adulþi al durerii si inflamaþiei:

  • Musculare sau osteoarticulare de origine reumaticã;
  • In cazul edemelor postoperatorii ºi posttraumatice (de exemplu entorse);
  • Musculare sau osteoarticulare de naturã traumaticã (traumatisme usoare ale tendoanelor, muschilor, ligamentelor etc.).

Doze si mod de administrare:
Diclofenac MCC este destinat administrãrii cutanate.

Adulti
Diclofenac MCC se administreazã de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administratã la fiecare aplicare variazã în funcþie de suprafaþa zonei afectate fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzãtor la aproximativ 5 - 10 cm gel).
Cu excepþia unor cazuri strict recomandate, în cazul traumatismelor de þesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar în cazul durerilor din artrite, pe o perioadã mai mare de 28 zile.

Prezentare:
40 grameData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.