Neuro Clar, 60 capsule, Alevia

  • -10%
Neuro Clar, 60 capsule, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548491221

Formula complexa si inovatoare pentru neuroprotectie si incetinire a degenerarii cognitive.

Descriere Neuro Clar, 60 capsule, Alevia

Descriere Neuro Clar, 60 capsule, Alevia:

Formulă inovatoare și complexă. Conține ingrediente cu efect sinergic și potențator de prevenire a apariției și de încetinire a evoluției degenerării neuronale și cognitive.

Acțiunea produsului este asigurată de dozele optime de aminoacizi, extracte standardizate și micronutrienți esențiali.

Ashwagandha (Withania somnifera) are numeroase proprietăți farmacologice, printre care: efecte benefice în anumite patologii precum anxietatea, depresia sau bolile neurodegenerative, neuroprotector și antiinflamator.

Vinpocetina este o moleculă extrasă din planta Vinca minor ce îmbunătățește fluxul sanguin cerebral, protejează împotriva degradării neuronale (declin cognitiv, demență vasculară, boala Alzheimer).

Luteina și Zeaxantina sunt substanțele active din extractul de Gălbenele; contribuie la menținerea funcției cognitive prin reducerea stresului oxidativ, a inflamației și protejarea neuronilor împotriva daunelor.

Acetil L-Carnitină (ALCAR) este o formă a aminoacidului, carnitină, produsă în mitocondrii și implicată în producția de energie celulară. Are rol neuroprotector, crește energia mintală și sporește capacitatea de concentrare.

Fosfatidilserina este necesară pentru îmbunătățirea funcției cognitive, menținerea acuității mintale precum și pentru controlul sistemului nervos asupra funcției motorii.

Fosfatidilcolina este un amplificator de memorie, dovedit a fi deosebit de eficient la adulții în vârstă care prezintă un declin cognitiv ușor.

Complexul de vitamine B s-a dovedit că reduce nivelurile de homocisteină, încetinește atrofia creierului, inhibă declinul cognitiv și îmbunătățește memoria.

Magneziul joacă un rol important în reglarea excitabilității neuronale și în plasticitatea sinaptică. De asemenea, magneziul poate influența metabolismul energetic în creier și poate proteja împotriva stresului oxidativ.

Neuro Clar se recomandă pentru tratarea semnelor incipiente de declin cognitiv la vârsta a 3-a sau în condiții de expunere la stres prelungit. De asemenea, este adjuvant în tratamentele leziunilor traumatice craniene/ ale nervilor motori sau în caz de leziuni oftalmice traumatice sau degenerescente maculare legate de vârstă.

Recomandări Neuro Clar, 60 capsule, Alevia:

 Persoanelor în vârstă (>65 ani) de la primele semne de declin cognitiv (neasociat unei patologii neurologice primare).

 Persoanelor cu vârsta de peste 45 ani, în vederea evitării sau întârzierii apariției declinului cognitiv asociat vârstei.

Ingrediente/ 2 capsule Neuro Clar, 60 capsule, Alevia:

  • Acetil L-Carnitină 200mg
  • Extract 5-8:1 de Ashwagandha 200mg standardizat minimum 7% withanolide și minimum 1% alcaloizi
  • Extract din flori de Gălbenele 150mg standardizat 5% luteină și 0,4% zeaxantină
  • Magneziu (oxid de magneziu și citrat de magneziu) 64mg
  • Fosfatidilcolină 30% din lecitină de soia 100mg
  • Fosfatidilserină 20% din lecitină de soia 100mg
  • Vitamina B3 (nicotinamidă) 50mg
  • Vitamina B12 (cianocobalamină 1%) 250µg
  • Extract 4:1de Saschiu/ Vinca minor 10mg
  • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 5mg
  • Acid pantotenic/ Vitamina B5 (D-pantotenat de calciu) 5mg

Efecte Neuro Clar, 60 capsule, Alevia:

  • Adjudvant pentru întârzierea apariției fenomenelor de îmbătrânire și degenerescență prin asigurarea unei circulații sangvine sănătoase la nivelul creierului
  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos în condiții de stres prelungit
  • Utilizat pe termen îndelungat (min. 6 luni) poate încetini evoluția proceselor neurodegenerative și de îmbătrânire
  • Oferă creierului substanțele nutritive vitale care sunt deficitare.
  • Prin conținutul de aminoacizi, susține gândirea logică, claritatea mintală și funcția neurologică normală.
  • Adjudvant în caz de simptome ale degenerării neuronale: dificultăți de gândire și raționament, pierderi de memorie, tulburări de limbaj, schimbări comportamentale, tulburări motorii.

Administrare Neuro Clar, 60 capsule, Alevia:

2 capsule pe zi, înaine de ora 18:00.

Atenţie

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se utilizează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.