Urimil, 30 capsule, Plantapol

Urimil, 30 capsule, Plantapol - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/NEUROPATII - PLANTAPOL-SPANIA
P459791065

Urimil este un supliment alimentar care contine Uridin monofosfat si vitamine din complexul B

Se incarca ofertele...

Descriere Urimil, 30 capsule, Plantapol

Uridin monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).

Urimil este un supliment alimentar care contine Uridin monofosfat si vitamine din complexul B si se aplica cu succes ca terapie adjuvanta in urmatoarele boli ale sistemului nervos periferic: Neuropatie periferica (indiferent de etiologie), sciatica, lumbago, discopatie, radiculite, nevralgie intercostala, plexite, osteopatii, condropatii, artropatii, dupa operatia de hernie de disc. Alte deteriorari ale sistemului musculo-scheletic si ale tesutului conjunctiv.

Compozitie:

  • Uridin monofosfat - 50 mg
  • Vitamina B1 (tiamina) - 4 mg
  • Vitamina B3 (nicotiamina) - 10 mg
  • Vitamina B6 (piridoxina) - 6 mg
  • Vitamina B12 (cianocobalamina) - 10 mcg
  • Acid folic - 400 mcg

Mod de administrare:

1 capsula pe zi timp de 3-6 luni.

Prezentare Urimil:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.