Feminella, 10 ovule vaginale

Feminella, 10 ovule vaginale -  - CSC PHARMACEUTICALS HANDELS GMBH
W50632

Ovulele vaginale Feminella, 10 ovule vaginale hidrateaza mucoasa vaginala in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de varsta, in mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in timpul tratamentelor de chimio sau radioterapie. 

Descriere Feminella, 10 ovule vaginale

Datorită proprietaților sale de hidratare, ovulele vaginale Feminella, 10 ovule vaginale atenuează simptomele care însotesc atrofierea vaginală, de tipul pruritului (mâncărimii), senzației de arsură, tensiunii sau disconfortului în timpul actului sexual.

Ingrediente Feminella, 10 ovule vaginale:

1 ovul vaginal conține : Hialuronat de sodiu 5 mg ; Vitamina E sintetică 10 mg ; Extract de Centella Asiatica 60 mg , Nalbă 60 mg; Mușețel 60 mg , Ulei de Arbore de ceai 2 mg, Dioxid de silicon coloidal 20 mg; Gliceride semisintetice 1483 mg.

Mod de utilizare Feminella, 10 ovule vaginale:

Utilizați 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile sau conform recomandării medicului dumneavoastră. Pentru tratamentul uscăciunii vaginale în timpul menopauzei:

Doza inițială: 1 ovul vaginal zilnic pentru 10-20 zile.

Doza de întreținere: 1 ovul vaginal de două ori pe săptămână

Prezentare Feminella, 10 ovule vaginale:

10 bucăți.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review