Papilocare Gel vaginal, 7 canule, Gedeon Richter

Papilocare Gel vaginal, 7 canule, Gedeon Richter - AFECTIUNI-GENITALE - GEDEON RICHTER
P459799794

Papilocare Gel vaginal ajuta la imbunatatirea sanatatii vaginale si la tratarea leziunilor cauzate de HPV.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Papilocare Gel vaginal, 7 canule, Gedeon Richter

Controlul și reepitelizarea zonei de transformare a colului uterin pentru a preveni riscul de apariție a leziunilor (LSIL) cauzate de HPV.

Tratamentul coadjuvant al leziunilor intraepiteliale cauzate de HPV.

Repararea și reepitelizarea leziunilor mucoasei cervico-vaginale. Tratamentul uscăciunii mucoasei cervico-vaginale. Reechilibrarea microflorei vaginale. Îmbunătățirea sănătății vaginale. Formarea unei bariere de apărare în zona de transformare a colului uterin pentru a preveni riscul de pătrundere a HPV.

Crearea condițiilor pentru o vindecare rapidă a leziunilor cauzate de scărpinat datorită senzației de arsură și mâncărimii. În cazul leziunilor care provoacă mâncărime și / sau prurit: formează un film de protecție care reduce rapid disconfortul, creând condițiile potrivite pentru a favoriza procesul natural de vindecare.

Compozitie:

Niosomi de acid hialuronic: acțiunea lor principală este hidratarea superficială a țesuturilor, asigurând elasticitatea.

Niosomi de β-glucan: datorită proprietăților lor antioxidante mențin structura și funcționalitatea naturală a pielii și a membranelor mucoase. Fitosomi din Centella asiatică: acțiune de reparare a membranelor mucoase.

BioEcolia : alfa-oligoglucan care stimulează creșterea florei bacteriene benefice și reechilibrează microflora din zona cervico-vaginală. Aloe vera: acțiune hidratantă, reepitelizantă și reparativă la nivelul mucoasei vaginale. Coriolus versicolor: acțiune reepitelizantă a leziunilor și micro-leziunilor de la nivelul zonei cervico-vaginale.

Extract de Neem: acțiune emolientă care favorizează procesul natural de vindecare cu ameliorarea simptomelor de roșeață și mâncărime.

Mod de administrare:

Aplicați o canulă cu doză unică în zona vaginală, de preferință înainte de culcare. Apăsați recipientul pentru a goli conținutul acestuia și îndepărtați-l ușor, fără clătire. Aruncați canula cu doză unică.

Se recomandă aplicarea o dată pe zi timp de 21 de zile, iar apoi tot a doua zi, conform prescripției medicale.

Mod de prezentare Papilocare Gel vaginal:

Cutie cu 7 canule x 5 mlData ultimei actualizari: 2023-10-12 11:42:12
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review