Clotrimazol MCC 100 mg, 12 comprimate vaginale, Magistra

Clotrimazol MCC 100 mg, 12 comprimate vaginale, Magistra - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - MAGISTRA
MAGISTRA
S00564

Este utilizat pentru tratamentul local al infecţiilor vaginale determinate de fungi (îndeosebi Candida), tricomoniazei, suprainfecţii vaginale determinate de bacterii sensibile la clotrimazol.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Clotrimazol MCC 100 mg, 12 comprimate vaginale, Magistra

Aparţine grupului de medicamente numit derivaţi de imidazol, care sunt utilizaţi pentru tratamentul infecţiilor fungice. Este utilizat pentru tratamentul local al infecţiilor vaginale determinate de fungi (îndeosebi Candida), tricomoniazei, suprainfecţii vaginale determinate de bacterii sensibile la clotrimazol.
Pentru vindecarea completă a infecţiilor diagnosticate ca fiind determinate de Trichomonas vaginalis, trebuie efectuat concomitent tratament oral cu un medicament antitricomoniazic. 

Substanta activa:
Substanţa activă este clotrimazol. Fiecare comprimat vaginal conţine clotrimazol 100 mg .
Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, amidon de porumb, celuloză microcristalină, hidrogenocarbonat de sodiu, acid tartric, stearat de magneziu, hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de siliciu coloidal.

Mod de administrare:
1 comprimat vaginal (100 mg clotrimazol) pe zi, timp de 6 zile consecutive sau 2 comprimate vaginale (200 mg clotrimazol) pe zi, timp de 3 zile consecutive.
Preferabil, administrarea comprimatelor se face seara, înainte de culcare. 

Contraindicatii:
Nu utilizaţi dacă sunteţi alergic la clotrimazol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Prezentare:
12 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.