Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol, Bayer

Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol, Bayer - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - BAYER
Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol, Bayer - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - BAYER
Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol, Bayer - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - BAYER
Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol, Bayer - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - BAYER
Bayer
I7949

Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol Canesten Gyn 3 se utilizeaza pentru tratamentul infectiilor vaginale. Cele mai frecvente simptome ale infectiilor vaginale sunt: mancarimi ale vulvei si vaginului

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol, Bayer

Canesten GYN 3, 200 mg comprimate vaginale, Clotrimazol

Canesten Gyn 3 se utilizeaza pentru tratamentul infectiilor vaginale.

Cele mai frecvente simptome ale infectiilor vaginale sunt:

  • mancarimi ale vulvei si vaginului
  • inrosirea si umflarea tesuturilor vaginului si vulvei
  • senzatie de arsura la nivelul vaginului
  • secretie vaginala de culoare alba, fara miros.

Substanta activa din Canesten Gyn 3 este clotrimazol, care apartine grupului de medicamente numit derivati de imidazol, care sunt utilizati pentru tratamentul infectiilor fungice.

Clotrimazolul inhiba cresterea si multiplicarea celulelor fungice cum sunt de exemplu cele ale ciupercilor si anumite bacterii.

Mod de administrare:

Acest medicament poate fi utilizat de catre femei adulte si adolescente de la varsta de 16 ani: un comprimat vaginal introdus profund in vagin in doza unica, seara, timp de 3 zile consecutive - consultati sectiunea Cum sa utilizati Caneten Gyn 3 a prospectului.

Nu se recomanda utilizarea Canesten Gyn 3 in timpul perioadei menstruale. Tratamentul trebuie finalizat inainte de inceperea menstruatiei. Daca sunteti gravida tabletele pot fi folosite dar fara a se utiliza aplicatorul furnizat in ambalaj.

Daca partenerul sexual prezinta simptome ale infectiei cu fungi, acestea trebuie tratate in acelasi timp - cereti recomandari medicului sau farmacistului.

Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat contine clotrimazol 200 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Canesten Gyn 3 daca sunteti alergica la clotrimazol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Inainte sa utilizati Canesten Gyn 3, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti:

  • o infectie vaginala pentru prima data,
  • ati avut mai mult de doua infectii vaginale in ultimele 6 luni
  • sangerari vaginale anormale sau secretii cu sange ori anormale
  • durere la nivelul etajului abdominal inferior ori la urinare,
  • febra sau frisoane, greata sau varsaturi, diaree.

Nu utilizati tampoane, spalaturi vaginale, spermicide sau alte produse de uz vaginal in acelasi timp cu Canesten 3.

Evitati contactul sexual in timpul utilizarii acestui medicament deoarece infectia poate fi transmisa partenerului sexual. Proprietatile produselor contraceptive din latex, cum sunt prezervative si diafragme, pot fi reduse in timpul utilizarii Canesten GYN 3.

Eficacitatea spermicidelor vaginale poate fi, de asemenea, diminuata. Se recomanda utilizarea altor masuri contraceptive pe durata tratamentului si incă 5 zile dupa intreruperea acestuia.

Ca masura de precautie, utilizarea clotrimazol trebuie evitata in primele trei luni de sarcina. Nu se recomanda utilizarea Canesten 3 in timpul alaptarii.

Ca masura de precautie, se recomanda intreruperea alaptarii in timpul tratamentului si sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 3 comprimate vaginale si un aplicator.Data ultimei actualizari: 2024-05-08 17:07:41

EAN: 5948912000037
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.