Secom Mastic Gum Extract,45 capsule, Solaray

Secom Mastic Gum Extract,45 capsule, Solaray - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - SECOM
Secom
W46968

Antibacterian impotriva bacteriei Helicobacter pylori care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului, provocand ulcerul gastric si duodenal; infectia provocata de Helicobacter pylori este asociata cu un risc crescut de aparitie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALT (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), a unor forme de eczema, reflux gastro-esofagian, halenei digestive.

Se incarca ofertele...

Descriere Secom Mastic Gum Extract,45 capsule, Solaray

Proprietati:

  • Ajuta impotriva dezechilibrelor gastrointestinale.
  • Antibacterian impotriva bacteriei Helicobacter pylori care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului, provocand ulcerul gastric si duodenal; infectia provocata de Helicobacter pylori este asociata cu un risc crescut de aparitie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALT (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), a unor forme de eczema, reflux gastro-esofagian, halenei digestive;
  • Protector impotriva ulceratiilor prin actiune antisecretoare si citoprotectiva asupra mucoasei gastrice si duodenale;
  • Antitumoral: induce apoptoza, inhiba angiogenia in leucemie si in cancerul de colon;
  • Preventiv in aparitia cariei dentare prin reducerea placii bacteriene dentare.

Efecte si beneficii:

  • Rasina se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscuta si sub numele de „Lacrimi de Chios”. Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de Mastic in afectiuni gastrointestinale.
  • Protejarea mucoasei gastrointestinale: reducerea actiunii bacteriei Helicobacter pylori asupra epiteliului gastric si duodenal.
  • Functionarea normala a tranzitului intestinal.
  • Functionarea normala a sistemului digestiv: mentine pH-ul acid la nivel gastric.
  • Reducerea riscului aparitiei cariei dentare: reducerea microorganismelor daunatoare de la nivelul cavitatii bucale.

Ingrediente active per capsula:
500 mg rasina din arborele de mastic (Pistacia lentiscus), 350 mg extract garantat 35 % de acid masticonic.

Mod de administrare:
2 capsule pe zi inainte de masa de dimineata sau conform recomandarii medicului de specialitate, in cure de minimum 30 zile.

Prezentare:
40 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.