Reflor Choco x 10 tab. Pachet Promo 1 + 1

Reflor Choco x 10 tab. Pachet Promo 1 + 1 -  - HYLLAN
Hyllan
P459790530
Reflor Choco x 10 tab. Pachet Promo 1 + 1 Sanatatea florei intestinale este foarte importanta atat pentru procesul de digestie, cat si pentru integritatea sistemului imunitar, astfel protejarea si sustinerea [...]

Descriere: Reflor Choco x 10 tab. Pachet Promo 1 + 1

Reflor Choco x 10 tab. Pachet Promo 1 + 1

Sanatatea florei intestinale este foarte importanta atat pentru procesul de digestie, cat si pentru integritatea sistemului imunitar, astfel protejarea si sustinerea acesteia sprijina echilibrul intregului organism. Reflor Choco este un probiotic special, pe baza de HOWARU Bifidobacterium lactis si vitamina D3, sub forma de tablete de ciocolata, creat pentru copii, incepand cu varsta de 1 an. Bifidobacterium lactis este o tulpina probiotica, a carei beneficii sunt demonstrate de numeroase studii clinice, eficienta in refacerea florei intestinale, afectata de actiunea tratamentului cu antibiotice sau a altor factori nocivi. Reflor Choco amelioreaza simptomele asociate disconfortului abdominal, precum: balonare, probleme de tranzit intestinal, dureri abdominale, intareste sistemul imunitar si contribuie la sanatatea dintilor, a sistemului osos si a celui muscular.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review