Refflor Forte Copii, 10 plicuri, Hyllan

Refflor Forte Copii, 10 plicuri, Hyllan -  - HYLLAN
Hyllan
W52452
Proprietăți: Adjuvant în tratamentul cu antibiotice pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei intestinale. Pentru restabilirea și menținerea echilibrului intestinal din tulburările de tranzit (în stă [...]

Descriere: Refflor Forte Copii, 10 plicuri, Hyllan

Proprietăți:

Adjuvant în tratamentul cu antibiotice pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei intestinale.

Pentru restabilirea și menținerea echilibrului intestinal din tulburările de tranzit (în stări de constipație și diaree).

Constipația determinată de diversificarea alimentației la sugari sau alimentația artificială.

Normalizează scaunele.

Crește eficiența tratamentului cu antibiotice și contracarează efectul acestora de distrugere a florei intestinale fiziologice.

Tulburări de tranzit (alternanța de constipație cu diaree), cauzate de stres, în boala intestinului iritabil.

Perioade de constipație după intervenții chirurgicale (la indicația medicului curant, în paralel cu alimentele lactate fermentate).

Mod de administrare:

În timpul și după tratamentul cu antibiotice pentru refacerea florei intestinale afectate se recomandă administrarea a 1-2 pliculețe pe zi, în medie la 3 ore distanță (sau conform sfatului medicului/farmacistului) care se dizolvă într un pahar cu lapte, ceai sau apă călduță.

Se va administra REFLOR Copii încă o săptămână după terminarea antibioticului.

Tulburări de tranzit intestinal din timpul călătoriilor: câte 1 plic de 2 ori pe zi: se începe cu 2 zile înaintea călătoriei și se continuă cu 2 zile după călătorie.

Contraindicații:

Nu se cunosc.

Prezentare:

10 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review