Pylobloc Complex, 20 capsule, 14 plicuri, Hyllan

  • -9%
Pylobloc Complex, 20 capsule, 14 plicuri,  Hyllan -  - HYLLAN
Hyllan
P548489542

Pylobloc Complex, 20 capsule, 14 plicuri,  Hyllan este un complex de suplimente alimentare formulate pentru utilizarea atat in timpul tratamentului antibioticului cu H.Pylori, cat si dupa incheierea acestuia, in prevenirea recidevei. 

[...]

Descriere: Pylobloc Complex, 20 capsule, 14 plicuri, Hyllan

Capsula vegetala se va utiliza simultan cu tratamentul antibiotic, iar plicul se va utiliza dupa tratamentul cu antibiotic, pentru mentinerea rezultatelor obtinute.

Mod de ultilizare Pylobloc Complex, 20 capsule, 14 plicuri,  Hyllan:

Pasul 1: PhyloBloc Start, Capsule vegetale

Cate 2 capsule odata, zilnic, cu 30 de minute inainte de masa de pranz, simultan cu tratamentul antibiotic, timp de 10 zile, sau conform recomandarilor specialistului.

Pasul 2: PhyloBloc, plicuri

Cate un plic pe zi, dupa incheierea tratamentului antibiotic, timp de minim 14 zile, sau conform recomandarilor specialistului. Continutul plicului se dizolva in 100-150ml apa (apoi se adauga peste continutul plicului), si se consuma imediat.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review