Gastrotuss Light anti-reflux sirop, 200ml

Gastrotuss Light anti-reflux sirop, 200ml -  - PLANTAMED
PLANTAMED
P479852952

Gastrotuss Light este un adjuvant în procesele de reepitelizare ale mucoasei gastroesofagiene și/sau laringofaringiene. Gastrotuss® Light reduce timpul de staţionare a conținutului gastric în stomac. Gastrotuss® Light are un conținut scăzut de calorii și sodiu, fiind indicat pentru tratamentul refluxului chiar și la pacienții supraponderali / obezi, pacienții diabetici și în toate cazurile în care este necesară o dietă hipocalorică și/sau săracă în sodiu.

[...]

Descriere: Gastrotuss Light anti-reflux sirop, 200ml

Gastrotuss Light este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat pentru tratamentul refluxului gastroesofagian și/sau laringofaringian pentru a reduce simptomele legate de acesta, cum ar fi: regurgitare acidă sau bazică, pirozis (arsuri la stomac), globus faringian (senzația de nod sau de corp străin în gât), inflamație rinofaringolaringiană, eructație, balonare abdominală, tuse, disfonie (afectare a vocii) și toate cazurile de tulburări care au refluxul gastroesofag și/sau laringofaringian ca şi cauză principală sau concomitentă a acestora.

Pentru uz oral.

• Nu luați Gastrotuss® Light în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare din ingredientele produsului.

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua Gastrotuss® Light.

• Produsul poate fi mai mult sau mai puțin vâscos, fără o deteriorare a calității acestuia.

Agitați bine înainte de folosire.

Copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani: Luați o doză de 10-20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.

Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani: Luați o doză de 20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.

Ingrediente:
Sorbitol, alginat de magneziu, simeticonă, bicarbonat de potasiu, gumă de xantan, p-hidroxibenzoat de metil, EDTA sare disodică, hidroxid de potasiu, p-hidroxibenzoat de propil, D-pantenol, sucraloză, aromatizant, apă purificată.

Fără gluten și lactoză.

Prezentare:
200ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-16 10:02:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review