Enterolactis Plus, 10 plicuri, Sofar

  • -5%
Enterolactis Plus, 10 plicuri, Sofar -  - SOFAR FARMACEUTICI SRL
P38496

Proprietăți: - conține un număr impresionant de celule vii de origine umană 24 miliarde; - reechilibrează rapid flora intestinală, combate efectele adverse ale antibioticelor; - administrat în dozele recomandate, acesta

[...]

Descriere: Enterolactis Plus, 10 plicuri, Sofar

Proprietăți:
- conține un număr impresionant de celule vii de origine umană 24 miliarde;
- reechilibrează rapid flora intestinală, combate efectele adverse ale antibioticelor;
- administrat în dozele recomandate, acesta poate influența înlocuirea completă a florei bacteriene anormale, restabilind în scurt timp un ecosistem natural capabil să redea intestinului echilibrul fiziologic;
- indicat după și în timpul terapiei cu antibiotice, deoarece terapia cu antibiotice distruge flora intestinală, iar acest dezechilibru poate duce la: diaree, constipație, balonare, creștere în greutate, alergii și alte simptome neplăcute, în diareea infecțioasă acută și diareea călătorului, în diareea și balonarea abdominală din contaminarea intestinală bacteriană, înrofilaxia recidivelor bolii diverticulare acute (imediat după faza acută), în ameliorarea diareei, balonării și flatulenței din cadrul Sindromului Intestinului Iritabil, în managementul remisiilor bolii inflamatorii cronice intestinale, chiar și post operator.

Ingrediente active:
Conține L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrică și reface eficient dezechilibrele intestinale.
Nu conține gluten, lactoză, zahăr.

Mod de administrare:
Un plic pe zi, de preferat dimineața pe stomacul gol.
Produsul se va administra începând cu vârstă de 6 ani.

Prezentare:
10 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review