Cymbio, 20 capsule, Sanience

  • -10%
Cymbio, 20 capsule, Sanience -  - SANIENCE SRL
SANIENCE SRL
P438798608
Complex simbiotic natural pentru tulburări digestive Cymbio, 20 capsule, Sanience CYMBIO Capsule, combinație unică de tulpini probiotice obținute din culturi naturale și prebiotice vegetale (inulină), contribuie la [...]

Descriere: Cymbio, 20 capsule, Sanience

Complex simbiotic natural pentru tulburări digestive Cymbio, 20 capsule, Sanience CYMBIO Capsule, combinație unică de tulpini probiotice obținute din culturi naturale și prebiotice vegetale (inulină), contribuie la reducerea tulburărilor digestive și a disconfortului abdominal. CYMBIO Capsule prezintă și alte beneficii asupra organismului, facilitând acțiunea optimă a enzimelor digestive și susținând funcționarea normală a sistemului imunitar. Indicații: Pentru reducerea și evitarea tulburaților de tranzit ( diaree, constipație). Pentru eliberarea microflorei , în timpul și după administrarea antibioticelor. Caracteristici și acțiune: Intervine în reducerea și evitarea tulburărilor de tranzit, provocate de modificarea microflorei; Formula special dezvoltată pentru echilibrarea eficientă a microflorei afectată de antibiotice; Combinație unică de bacterii lactice “prietenoase” pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv , ajutând la sinteza vitaminelor B și K. Recomandat în: Tulburări ale tranzitului (diaree, constipație)cauzate de stres, alimentație nesănătoasă; Administrare de antibiotice, pentru protecția florei normale pe durata tratamentului și după acesta. Evită și reduce apariția unor manifestări precum diareea și candidoza asociate utilizării antibioticelor. Tulburări digestive (balonare, disconfort abdominal, meteorism). Imunitate scăzută. Adminstrare: Adulți: 1 capsulă, de 3 ori pe zi. Copii 3 și 12 ani: 1 capsule, de 2-3 ori pe zi. Conținutul capsulei se dizolvă în apă sau lapte. Nu se recomandă administrare capsulei cu lichide calde sau alcool. Prezentare: 20 capsule.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review