Emetistop, 20 comprimate, Hyllan

P459789602
Emetistop, 20 comprimate, Hyllan - GREATA - HYLLAN
Hyllan
Proprietati: - ghimbirul este eficient in reducerea starii de greata, a activitatii tahigastrice si a nivelului plasmatic de vasopresina indus de miscare - diminueaza starile de greata si voma asociate sarcinii - potenteaza [...]

Descriere: Emetistop, 20 comprimate, Hyllan

Proprietati:

- ghimbirul este eficient in reducerea starii de greata, a activitatii tahigastrice si a nivelului plasmatic de vasopresina indus de miscare

- diminueaza starile de greata si voma asociate sarcinii - potenteaza motilitatea gastrointestinala si contribuie la accelerarea vitezei de golire a tractului gastric si a contractiilor peristaltice antrale, eliminand sau educand intensitatea starilor de greata si voma in urma consumului excesiv de alimente bogate in grasimi.

Indicatii:

- prevenirea si ameliorarea simptomelor asociate cu raul de miscare: greata, varsaturi, ameteli.

- prevenirea si ameliorarea varsaturilor si ametelilor provocate de calatoria cu avionul, vaporul, trenul sau autoturismul sau provocate de raul de inaltime.

- prevenirea si ameliorarea starilor de greata din timpul perioadei de sarcina (in special pe parcursul primului trimestru de sarcina).

- ameliorarea starilor de greata sau voma aparute ca urmare a ingestiei de alimente bogate in grasimi, dupa mese copioase.

Mod de administrare:

- copii de peste 6 ani: 1 cpr la nevoie, dar nu mai mult de 3 cpr zilnic

- adulti: 1 - 2 cpr la nevoie, dar nu mai mult de 8 cpr zilnic

Pentru raul de miscare, administrarea se va face cu jumatate de ora inainte de calatorie si poate fi reluata dupa 3 - 4 ore.

Comprimatul se inghite ca atare sau se lasa sa se dizolve in gura.

Ingrediente:

extract de Ghimbir 60 mg vitamina B1 1 mg vitamina B2 1 mg vitamina B6 2 mg vitamina C 200 mg

Prezentare:

20 comprimate masticabileData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review