Saruri de rehidratare Rehisol, 10 plicuri, Dr. Phyto

  • -15%
Saruri de rehidratare Rehisol, 10 plicuri, Dr. Phyto - GREATA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/GREATA - DR. PHYTO
Dr. Phyto
P479852752

Este indicat in deshidratari de diferite etiologii (varsaturi, transpiratii excesive, febra, aport necorespunzator de lichide), tulburari de tranzit intestinal.

Se incarca ofertele...

Descriere Saruri de rehidratare Rehisol, 10 plicuri, Dr. Phyto

Indicat în:
Deshidratări de diferite etiologii (vărsături, transpirații excesive, febră, aport necorespunzător de lichide)     

Tulburări de tranzit intestinal  

Ingrediente:

Dextroza anhidra; citrat de sodiu tribazic; clorura de sodiu; clorura de potasiu; potentiatori de aroma: portocale, fructe de padure; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; îndulcitori: sucraloza, steviolglicozide. 

Beneficii: 

Compensează pierderea de săruri minerale și lichide 

Ameliorează starea de deshidratare 

Ajută la echilibrarea hidroelectrolitică 

Mod de utilizare:
Continutul unui plic se dizolva în 250 ml apa plata sau ceai neîndulcit  Sugari și copii: 50 – 100 ml/kg corp/24 ore, în cantităţi mici, fracţionate  Adulți: 20 – 40 ml/kg corp/24 ore  Cantitatea utilizata în 24 de ore se stabileste în functie de vârsta si severitatea pierderilor de lichide si minerale.  La copii, se recomanda consultarea medicului pentru ajustarea dozei. Pe o perioada de cel putin 4 ore solutia se adminstreaza cu lingurita, sau treptat, din biberon.  Solutia reconstituita se pastreaza la frigider si se consuma în maximum 24 de ore.  În situatia în care rehidratarea nu reuseste sa compenseze pierderile de minerale si lichide, se recomanda prezentarea la spital. 

Prezentare:
10 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.