Tranzactiv plus Vitamina C, 10 comprimate effervescente, Health Advisors

Tranzactiv plus Vitamina C, 10 comprimate effervescente, Health Advisors -  - HEALTH ADVISORS S.R.L.
W57802
Tranzactiv plus Vitamina C, 10 comprimate effervescente, Health Advisors Compoziție: Fiecare comprimat conține: Extract de Sena 110 mg. Vitamina C 100 mg. Pulbere di extract hidroalcolic 15:1 ( [...]

Descriere: Tranzactiv plus Vitamina C, 10 comprimate effervescente, Health Advisors

Tranzactiv plus Vitamina C, 10 comprimate effervescente, Health Advisors Compoziție: Fiecare comprimat conține: Extract de Sena 110 mg. Vitamina C 100 mg. Pulbere di extract hidroalcolic 15:1 (maltodextrină) din frunze de Sena (Cassia angustifolia) standardizat la 20% senozida B, Vitamina C, acid citric anhidru, bicarbonat de sodiu, sorbitol, îndulcitori (zaharină sodică, ciclamat de sodium), galben amurg și aroma de portocală. Nu conține zahăr. Indicații: TranzActiv plus vit.C este un laxative vegetal natural pe bază de extract de Sena (care produce o eliminare blândă și fără dureri a scaunului) și de Vitamina C (care întărește pereții capilarelor intestinale). Favorizează funcționarea fiziologică și normalizarea tranzitului intestinal în toate tipurile de constipație. Mod de administrare: 1 comprimat/zi. Se dizolvă un comprimat în 200 ml de apă, se administrează de preferat seara înainte de culcare. După o utilizare de 15 zile este recomandată o pauză de 15 zile. Prezentare: 10 comprimate efervescente.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review