Supozitoare cu glicerina adulti, 12 supozitoare, Antibiotice SA

Supozitoare cu glicerina adulti, 12 supozitoare, Antibiotice SA -  - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P438795987

Indicatii: Pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei. Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale si simultan declanseaza mecanismul defecatiei. Contraindicatii: - daca sunteti

[...]

Descriere: Supozitoare cu glicerina adulti, 12 supozitoare, Antibiotice SA

Indicatii:

Pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei. Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale si simultan declanseaza mecanismul defecatiei.

Contraindicatii:

- daca sunteti alergic (hipersensibil) la glicerina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

- daca suferiti de diverse afectiuni la nivelul intestinului gros sau a rectului (crize hemoroidale, fisuri anale, rectocolite hemoragice). Adresati-va medicului sau farmacistului daca aveti nelamuriri.

Compozitie:

Substanta activa este glicerol. Fiecare supozitor contine glicerol 1405mg. Celelalte componente sunt: stearat de sodiu, apa purificata.

Mod de administrare:

Supozitoarele cu glicerina se administreaza intrarectal. Doza uzuala este de un supozitor la nevoie. In pregatirea examenului endoscopic al rectului: - un supozitor cu 5-30 de minute inainte de ora aleasa pentru interventie. Supozitoarele se administreaza intrarectal. Tratamentul constipatiei nu trebuie sa depaseasca 10 zile.

Sarcina:

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Nu exista studii controlate privind efectele administrarii medicamentului la gravide. Supozitoarele cu glicerina pot fi utilizate in timpul sarcinii si alaptarii, atunci cand este absolut necesar.

Reactii adverse:

Ca toate medicamentele, Supozitoare cu glicerina pentru adulti poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactiile adverse sunt clasificate in functie de frecventa, folosind urmatoarea conventie:

- foarte frecvente (apar la mai mult de 1 din 10 persoane);

- frecvente (apar la mai puþin de 1 din 10 persoane);

- mai putin frecvente (apar la mai puþin de 1 din 100 persoane);

- rare (apar la mai puþin de 1 din 1000 persoane);

- foarte rare (apar la mai puþin de 1 din 10000 persoane); - cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile).

Acestea apar foarte rar si sunt mai ales reactii locale, datorate utilizarii supozitoarelor timp indelungat: senzatii de arsura anala, iar exceptional inflamatii congestive ale rectului. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.



Data ultimei actualizari: 2024-03-04 14:44:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review