Sollievo Eco, 45 tablete, Aboca

Sollievo Eco, 45 tablete, Aboca -  - ABOCA
Aboca
W59918

Produs 100% natural, ecologic, fără excipienţi (metodă de fabricație patentată de Aboca), garantează un aport de substanţe funcţionale utile pentru un tranzit intestinal fiziologic normal.

[...]

Descriere: Sollievo Eco, 45 tablete, Aboca

 Indicaţii:

- Produs 100% natural, ecologic, fără excipienţi (metodă de fabricație patentată de Aboca), garantează un aport de substanţe funcţionale utile pentru un tranzit intestinal fiziologic normal;

- Efect laxativ, pe bază de antrachinone (Senna şi Aloe Vera), ce este echilibrat de efectul pro-digestiv al plantelor adjuvante;

- Eficiență și siguranță ridicată, dovedită prin teste de laborator;

- Nu are efect citotoxic și genotoxic, studiile demonstrând o acțiune anti-genotoxică, de protecție a intestinului.

Ingrediente active: - pulbere din frunze de Senna (efect laxativ), suc de Aloe Vera (efect laxativ), pulbere din rădăcină de Păpădie (efect coleretic), pulbere din rădăcină de Cicoare (efect coleretic), pulbere din fructe de Fenicul (efect carminativ), pulbere din fructe de Chimion (efect carminativ), pulbere din fructe de Chimen (efect carminativ), ulei esenţial de Fenicul (efect carminativ).

Mod de administrare: 1-3 tablete seara înainte de culcare, la nevoie.

Precauţii: Nu se recomandă folosirea produsului vreme îndelungată, de către copii şi femei însărcinate sau care alăptează.

Prezentare: 45 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review