Sirop Smochine si Senna, 100ml, Medica, Pro Natura

Sirop Smochine si Senna, 100ml, Medica, Pro Natura -  - PRO NATURA
Pro Natura
P459792647
Proprietăți: Smochinele, împreună cu Senna, au un caracter laxativ, susțin funcționarea normală a tractului gastrointestinal, fiind de ajutor în caz de disconfort la acest nivel. Produsul este [...]

Descriere: Sirop Smochine si Senna, 100ml, Medica, Pro Natura

Proprietăți:

Smochinele, împreună cu Senna, au un caracter laxativ, susțin funcționarea normală a tractului gastrointestinal, fiind de ajutor în caz de disconfort la acest nivel.

Produsul este nutritiv și digerabil, conținând nutrienți importanți (fibre, potasiu, calciu, magneziu, mangan, vitaminele A,B, C) și favorizând procesul de imunitate.

Ingrediente:

Izoglucoză (44% fructoză), extract apos din fructe de smochin (Ficus carica) 10%, extract 1:10 din pulbere din frunze de senna (Cassia angustifolia) 10%, sorbat de potasiu (conservant).

Mod de utilizare:

1 lingură (10 ml) de 3 ori pe zi, înainte de mese, cu un pahar de apă, până la restabilirea confortului. Prima administrare se face dimineața pe stomacul gol, cu un pahar de apă rece.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review