Sennalax plus Aloe, 20 comprimate, Biofarm

Sennalax plus Aloe, 20 comprimate, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - BIOFARM
BIOFARM
I6892
Natural, benefic în constipație și balonare. Datorită combinației dintre extractul de senna și aloe vera, are efecte benefice în cazul tranzitului intestinal încetinit sau al constipației, precum ș
Se incarca ofertele...

Descriere Sennalax plus Aloe, 20 comprimate, Biofarm

Natural, benefic în constipație și balonare. Datorită combinației dintre extractul de senna și aloe vera, are efecte benefice în cazul tranzitului intestinal încetinit sau al constipației, precum și hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, și a funcțiilor sistemului digestiv în general.

Utilizare:

1-2 comprimate o dată pe zi, de preferat seara înainte de culcare.

Se recomandă administrarea pe o perioadă limitată de timp, pentru a evita fenomenele de obișnuință.

Precauții:

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. A NU SE LASĂ LA ÎNDEMÂNA ȘI VEDEREA COPIILOR. A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj. Condiții de păstrare A se păstra la temperaturi sub 25 grade Celsius, în ambalajul original.

Prezentare:

20 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.