Laxit med, 10 plicuri, Fiterman

Laxit med, 10 plicuri, Fiterman - CONSTIPATIE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - FITERMAN
Fiterman
P459799215
Ideal atât pentru tratarea constipației ocazionale, cât și pentru cea cronică. Nu conține arome, îndulcitori sau conservanți. Se poate amesteca cu orice băutură, chiar ș
Se incarca ofertele...

Descriere Laxit med, 10 plicuri, Fiterman

Ideal atât pentru tratarea constipației ocazionale, cât și pentru cea cronică. Nu conține arome, îndulcitori sau conservanți. Se poate amesteca cu orice băutură, chiar și caldă (ceai, lapte, suc de fructe sau supă), fără a modifica gustul acestora. Nu este iritant al mucoasei digestive precum laxativele antrachinonice.

Poate fi administrat în condiții de siguranță atât la sugari, cât și la pacienții vârstnici. Nu produce toleranța.

Ingrediente:

Fiecare plic conține 5g Macrogol 4000. Nu conține aromatizanți și nici alți excipienți. Indicații: Pentru tratamentul simptomatic al constipației ocazionale și cronice la adulți și copii peste 6 luni.

Mod de administrare:

Adulți: 2 plicuri de 1-3 ori pe zi, în funcție de răspunsul individual. Pentru obținerea unui efect mai rapid, o doză de 4 plicuri (20 g macrogol 4000) poate fi luată în administrare unică. În cazul utilizării prelungite, doza poate fi redusă la 2 plicuri de 1-2 ori pe zi, administrate în zile alternative (ex: într-o zi se pot administra 2 plicuri, de preferina seara înainte de culcare, iar în următoarea zi se pot administra 2 plicuri în intervalul dintre micul dejun și prânz și 2 plicuri seara înainte de culcare).

Copii: - 6 luni-12 luni: 1 plic pe zi; - 1-4 ani: 1 plic de 1-2 ori pe zi; - 4-8 ani: 2-3 plicuri pe zi; - peste 8 ani: 2 plicuri de 1-2 ori pe zi. Înainte de începerea tratamentului trebuie excluse tulburările organice. În acest sens, pentru grupa de vârstă 6-12 luni se recomandă un consult medical. A nu se depăși doza maximă zilnică.

Conținutul unui plic (5 g) se dizolvă în 50-100 ml apă și apoi se administrează pe cale orală. Laxit med nu modifică gustul băuturii. Se recomandă administrarea între mese sau, în cazul unei singure doze, seara înainte de culcare. Laxit med se utilizează până la restabilirea tranzitului intestinal normal, dar nu mai mult de 28 de zile consecutiv. Administrarea se poate relua după 2 zile de pauză.

Recomandări:

Nu utilizați Laxit med în caz de hipersensibilitate la macrogol, afecțiuni inflamatorii intestinale severe (colita ulceroasă, boala Crohn), megacolon toxic, perforație sau risc de perforație, ocluzie intestinală, sindrom abdominal dureros de cauză nedeterminată. Persoanele predispuse la dezechilibre electrolitice, cum ar fi cele cu insuficiență hepatică sau renală, trebuie să utilizeze cu precauție Laxit®med. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare:

10 plicuriData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.