Laxamag, 6 supozitoare, Magistra

Laxamag, 6 supozitoare, Magistra -  - MAGISTRA C&C PHARMA SRL
I9876
Indicații: - Tratamentul de scurtă durată al constipației ocazionale; pregătirea pacienților pentru colonoscopie și rectoscopie, precum și pentru intervențiile chirurgicale; dureri de intensitate moderată (se asociază [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Laxamag, 6 supozitoare, Magistra

Indicații:

- Tratamentul de scurtă durată al constipației ocazionale; pregătirea pacienților pentru colonoscopie și rectoscopie, precum și pentru intervențiile chirurgicale; dureri de intensitate moderată (se asociază obișnuit cu acid acetilsalicilic sau alt analgezic antipiretic); diaree acută.

Compoziție și Mod de Prezentare:

- Cutii cu 2 folii a 3 supozitoare. Un supozitor conține bisacodil 10 mg și excipient, gliceride solide de semisinteză (Suppocire AM).

Contraindicații:

- Hipersensibilitate la bisacodil sau la oricare dintre excipienții produsului.

Afecțiuni inflamatorii ale colonului, rectocolita ulcerohemoragică, maladie Crohn. Sindrom dureros abdominal de cauze nedeterminate. Sindrom ocluziv sau subocluziv.

Reacții Adverse:

- În timpul tratamentului cu Laxamag pot să apară diaree, dureri abdominale, îndeosebi la persoanele cu colon iritabil; există risc posibil de hipokaliemie. Utilizarea repetată poate determina proctita. În cazul tratamentului prelungit se poate produce diaree, cu pierdere de apă și electroliți, în special potasiu. De asemenea, se poate produce atonie intestinală

Precauții:

- Tratamentul medicamentos al constipației este numai un adjuvant al tratamentului igieno-dietetic, care constă în îmbogățirea alimentației în fibre vegetale și apă, activitate fizică și reeducarea reflexului de defecație. Nu se recomandă utilizarea prelungită a Laxamag, datorită: riscului de dependență, cu nevoia periodică de laxative, necesitatea de a crește dozele și constipație severă în caz de întrerupere; "maladia laxativelor" care este foarte rară și se manifestă prin colopatie funcțională severă, melanoza recto-colică, tulburări hidroelectrolitice cu hipokaliemie. Produsul Laxamag trebuie evitat la pacienții cu fisuri anale, hemoroizi sau proctita ulceroasă.

Sarcină și alăptarea:

- Datorită informațiilor limitate privind utilizarea Laxamag în timpul sarcinii și alăptării, produsul poate fi utilizat în aceste perioade numai la recomandarea medicului.

Mod de Administrare:

Adulți: Tratamentul constipației: doza uzuală este de un supozitor Laxamag (10 mg bisacodil) pe zi, timp de cel mult 7 zile. Pregătirea pacienților pentru examene diagnostice și intervenții chirurgicale: doza uzuală este de un supozitor Laxamag (10 mg bisacodil) cu 30 minute înainte de momentul stabilit pentru evacuarea intestinală.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review