Degasil Simeticona 280mg, 32 capsule, Walmark

Degasil Simeticona 280mg, 32 capsule, Walmark -  - WALMARK
WALMARK
W58789

Proprietăți: Calmează și previne balonarea și flatulența Pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale Pentru pregătirea examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului).

[...]

Descriere: Degasil Simeticona 280mg, 32 capsule, Walmark

Proprietăți:

Calmează și previne balonarea și flatulența

Pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale

Pentru pregătirea examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului).

Degasil este un dispozitiv medical, sub formă de capsule, care îmbunătățește confortul intestinal și abdominal la persoanele cu tulburări gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism și tensiune abdominală.

Degasil este pe bază de simeticona, substanța dovedită științific că acționează prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal: reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea și flatulența (acesta este un efect antispumant) reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar în explorările radio-imagistice).

Degasil poate fi folosit și pentru pregătirea în vederea examinării medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.

Ingrediente:

Simeticona; 280 mg

Mod de administrare:

1 - 2 capsule după fiecare masă principală, cu un pahar mare de apă

Prezentare:

32 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review