Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice

NOU
Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice -  - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P128707

Tract digestiv si metabolism.

Descriere Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice

Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice este un dispozitiv medical indicat pentru ameliorarea senzatiei de plenitudine abdominala, de balonare, a eructatiilor, disconfortului asociat cu acumularea excesiva de gaze si aer in tractul gastro-intestinal care provoaca tensiune si compresie in intestine.

Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice reduce tensiunea superficiala de la suprafata bulelor de gaz de la nivelul intestinelor, favorizand spargerea lor usoara si totodata eliminarea gazului. Simeticona prezinta numai activitate de suprafata si nu intra in reactii chimice. Este o substanta inerta din punct de vedere farmacologic si

fiziologic.

LLejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice este destinat utilizarii auxiliare pentru pregatirea examinarii abdomenului cu scop de diagnostic (ecografie, endoscopie, radiografie si colonoscopie), in vederea eliminarii aerului si a gazelor gastro-intestinale, imbunatatind astfel calitatea imaginilor.

Compozitie Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice:

Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice este un dispozitiv medical ce contine 240 mg de simeticona intr-o capsula moale.

Invelisul capsulei este format din gelatina de origine animala (porc) si glicerol. Dispozitivul medical nu contine zahar sau coloranti.

O cutie contine 30 capsule moi.

Mod de administrare Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice:

Lejer Anti-Gas, 30 capsule moi, Antibiotice se administreaza pe cale orala, inainte sau dupa masa, impreuna cu o cantitate suficienta de lichide (de exemplu, un pahar cu apa). Evitati bauturile carbogazoase in perioada de administrare a produsului.



Data ultimei actualizari: 2024-04-04 10:21:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review