Ulei de peste Omega 3, 70 capsule, Alevia

Ulei de peste Omega 3, 70 capsule, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P479848959

Acizii grași Omega 3, din rândul cărora fac parte și acizii EPA/acid eicosapentaenoic și DHA/ acid docosahexaenoic, sunt considerați esențiali pentru organism întrucât nu pot fi simtetizați de acesta și trebuie luați exclusiv din dietă. Acizii grași Omega 3 participă la metabolismul lipidelor și susțin sănătatea și funcționarea normală a inimii, a ochilor și a sistemului nervos. Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Descriere Ulei de peste Omega 3, 70 capsule, Alevia

Recomandări:

Contribuie la menținerea structurii normale a membranei celulare (creier și celulele retinei). DHA contribuie la menținerea vederii normale. Poate ajuta la menținerea în limite normale a lipidelor din sânge. Ajută la menținerea energiei și a forței mentale.

Caracteristici:

Acizii grași Omega 3 sunt considerați esențiali pentru sănătate, dar organismul nu poate să-I producă în mod natural. De aceea, trebuie suplimentați prin dietă. Acizii eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) constituie reprezentanți importanți ai acizilor grași Omega 3. DHA contribuie la funcționarea normală a creierului și la menținerea unei memorii sănătoase. EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Compoziție:
Ulei de peste (cu acid eicosapentaenoic/EPA – 18%, acid docosahexaenoic/DHA – 12%), capsula moale (gelatină, glicerina, apă purificată).

Mod de utilizare
Câte 1 capsula de 2 - 3 ori pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.

Precauții și contraindicații:
Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare:
70 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review