NurAID II MLC 901 2 +1-40%discount, Beacons Pharmaceuticals

NurAID II MLC 901 2 +1-40%discount, Beacons Pharmaceuticals - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - BEACONS PHARMACEUTICALS
P548490758

NurAiD II este un tratament pe baza de extracte naturale din plante care permite pacientilor care au suferit un AVC sa amplifice si sa accelereze recuperarea. Acesta creste sansele pacientilor de a-si regasi autonomia si de a-si recapata functiile motorii si senzoriale.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Ai livrare gratuita la achizitionarea acestui produs.

Descriere: NurAID II MLC 901 2 +1-40%discount, Beacons Pharmaceuticals

PACHET 3 cutii NurAID II MLC 901, 180 capsule, Beacons Pharmaceuticals

NurAiD II este un tratament pe baza de extracte naturale din plante care permite pacientilor care au suferit un AVC sa amplifice si sa accelereze recuperarea. Acesta creste sansele pacientilor de a-si regasi autonomia si de a-si recapata functiile motorii si senzoriale.

NurAiD II este un complement alimentar activator al recuperarii. Studiile clinice sugereaza utilizarea NurAiD II pana la 6 luni dupa aparitia unui AVC (accident vascular cerebral). Datele farmacologice sugereaza Inceperea tratamentului cu NurAiD II cat mai curand posibil dupa aparitia unui AVC ischemic si dupa stabilizarea pacientului In urma unui AVC hemoragic.

NurAiD II actioneaza prin stimularea secretiei de BNDF (Brain-Derived Neurotrophic Factor) care actioneaza asupra unor neuroni de la nivelul sistemului nervos central si periferic ajutand la supravietuirea celulelor nervoase existente, Incurajand totodata cresterea si diferentierea noilor sinapse si a noilor neuroni. In acelasi timp NurAiD II stimuleaza proliferarea precursorilor neuronali si maturarea lor.

Potrivit studiilor, exista de 2,4 ori mai multe sanse de recuperare a autonomiei, reducerea cu 70% a deficitelor motorii legate de AVC si o majorare a recuperarii viziunii si limbajului.

NurAiD II este un tratament natural compus din 9 ingrediente naturale de origine vegetala: radacina de astragalus, radacina de salvie, radacina de bujor, rizom de leustean, radacina de angelica sinensis de China, sofranel, radacina de polygala, rizom de iarba dulce si piersica.

Pana In prezent nu exista contraindicatii pentru acest tratament si nici nu exista studii clinice cu privire la potentialele efecte asupra copiilor, femeilor Insarcinate sau care alapteaza. Au fost raportate cateva cazui rare de dureri de cap, greata si varsaturi, tranzitorii si moderate. Din fericite NurAiD II nu afecteaza functiile renale, hepatice, hematologice ori cardiace si nu au fost descoperite interactiuni medicamentoase.

Prezentare:
180 capsule - 91 gData ultimei actualizari: 2023-11-07 14:48:00
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review