Mladite de Paducel Gemoderivat, 30 monodoze Hofigal

  • -10%
Mladite de Paducel Gemoderivat, 30 monodoze Hofigal -  - HOFIGAL
Hofigal
P459820935
Proprietăți: Acțiune benefică asupra: sistemului cardiovascular, sistemului neurovegetativ, inimii și coronarelor. - cardiotonice, coronarodilatatoare și vasodilatatoare la nivelul arterelor periferice, de stimulare a funcției miocardului și tonifiere a [...]

Descriere: Mladite de Paducel Gemoderivat, 30 monodoze Hofigal

Proprietăți:
Acțiune benefică asupra: sistemului cardiovascular, sistemului neurovegetativ, inimii și coronarelor.
- cardiotonice, coronarodilatatoare și vasodilatatoare la nivelul arterelor periferice, de stimulare a funcției miocardului și tonifiere a pereților capilarelor, sedative, antioxidante.
- produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de substanțe bioactive în suplimentarea dietei pentru funcționarea normală a inimii și a coronarelor.
- contribuie la creșterea fluxului sanguin coronarian și permite o mai bună contractibilitate a mușchiului cardiac;
- susține activitatea inimii în eforturi cardiace deosebite (efort fizic, frig, în situații emoționale), ajută la normalizarea tensiunii arteriale;
- are influență favorabilă în tulburările de ritm cardiac pe fond nervos, în tulburări ale circulației periferice la persoanele obeze, în tulburări circulatorii care survin în special la persoanele mai în vârstă (discomfort în regiunea precordială, senzații de angoasă și anxietate, teamă, neliniște, frica);
- are capacitatea de a îmbunătăți circulația cerebrală, este un bun stimulator al memoriei;
- ameliorează simțitor tulburările neurovegetative specifice menopauzei (palpitații, dificultate de inducere a somnului, amețeli, transpirații).
Ingrediente:
- o monodoză de 1,5 ml conține extract glicerinohidroalcoolic diluat 1DH din mlădite proaspete de păducel (Crataegus oxyacantha). Conține alcool etilic 45% vol.
Mod de administrare:
- câte 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puțină apă (o lingură), cu 15 minute înainte de mesele principale sau după recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se soarbe lent și se ține cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală.
Se poate asocia și cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.
Prezentare:
30 monodoze


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review