Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan

Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan -  - HYLLAN
Hyllan
P438799334

Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan nu este doar un alt ulei de peste. Uleiul de peste din care este realizat este rafinat si concentrat, astfel încat in capsula ajung doar acizii grasi esentiali DHA si EPA.

[...]

Descriere: Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan

Beneficii Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan:

Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan nu este doar un alt ulei de pește. Uleiul de pește din care este realizat este rafinat și concentrat, astfel încât în capsulă ajung doar acizii grași esențiali DHA și EPA.DHA (acidul docosahexaenoic) este o component majoră a membranei neuronale și a celulelor fotosensibile din retină. EPA (acidul eicosapentaenoic) provine, ca și DHA, din ulei de pește gras concentrat. Organismul realizează conversia acidului alfa-linoleic în EPA, acesta fiind un precursor al DHA. Laptele matern are un conținut semnificativ de EPA.

DHA contribuie la menținerea vederii normale, menținerea funcției normale a creierului, iar combinația EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii. Efectul benefic al DHA se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA, iar efectul benefic al combinației EPA și DHA se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA.

Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan este utilizat in:

  • menținerea vederii normale;
  • menținerea funcției normale a creierului;
  • funcția normală a inimii.

Recomandare de consum Megahyll, 30 capsule gelatinoase, Hyllan:

1 – 2 capsule pe zi (sau conform recomandării consultantului de specialitate).



Data ultimei actualizari: 2023-10-12 12:08:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review