Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs)

  • -10%
Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - HERBAGETICA
Herbagetica
P548489994

Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs) este un complex de extracte standardizate din plante cu rol de echilibrare a tensiunii cardiace, la care se adauga efectele de vasodilatare si calmare. Produsul reduce nivelul tensiunii arteriale, vasodilatator, stimuleaza circulatia periferica.

Se incarca ofertele...

Descriere Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs)

Proprietati Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs):

  • Extractul de talpa gastei din componenta produsului aduce beneficii in ceea ce priveste normalizarea nivelului tensiunii arteriale, echilibrarea ritmului cardiac si stimularea circulatiei periferice.
  • Paducelul este o planta medicinala cunoscuta pentru efectele sale de stabilizare a functiilor sistemului nervos si cardiovascular.    
  • Extractele standardizate din matasea de porumb cu rol diuretic puternic, reduc presiunea arteriala.
  • Valeriana este benefica in cazul afectiunilor cardiovasculare dezvoltate pe fond de stres sau spaima.

Compozitie Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs):

Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) extract 4:1 din Frunze - 109,37mg, Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) pulbere din parti aeriene - 87,50 mg, Paducel (Crataegus oxyacantha) extract 4:1 din fructe - 43,75mg, Paducel (Crataegus oxyacantha) pulbere din fructei - 21,87mg, Matase de Porumb (Zea mays) extract 4:1- 21,87mg, Paducel (Crataegus oxyacantha) pulbere din frunze si flori - 21,87mg Valeriana (Valeriana officinalis) pulbere din radacina - 43,75mg. 

Mod de administrare Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs):

1 capsula de 3 ori pe zi. Pentru afectiuni acute sau foarte grave se poate mari doza

Avertizari Herbagetica Reglatens Forte 60 capsule + 60 capsule (50% reducere la al doilea produs):

In cazuri speciale foarte rare ce tin de o sensibilitate individuala, produsul poate produce tahicardie, scaderea puternica a tensiunii arteriale sau stari de agitatie psihomotorie. In aceste situatii se recomanda intreruperea administrarii.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.