Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia

Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548491378

Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.

Descriere Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia

Proprietăți Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia:

Susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge.

Asocierea dintre ginkgo biloba, coenzima Q10 și complexul de vitamine B este extrem de benefică pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Mai mult, mărește energia organismului, vioiciunea și puterea de concentrare. Ginkgo biloba influențează circulația sanguină și a vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremitățile membrelor. Coenzima Q10 este esențială pentru producerea energiei în organism. Îmbunătățește funcția mușchiului cardiac și prelungește, astfel, viața. Ajută inima să se contracte eficient și să aibă un ritm normal. Vitaminele B mențin echilibrul metabolic, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și scad riscul bolilor cardiovasculare.

Compoziție per 2 comprimate Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia:

Ginkgo biloba 80mg(extract standardizat 24% ginkgoflavone, 6% lactone), CoenzimaQ10 60mg, Vitamina B1 3.3mg, Vitamina B2 4.2mg, Vitamina B6 4.2 mg, Vitamina B12 7.5μg, Biotină 150μg, Acid pantotenic 18mg, Acid folic 600mg, Niacină 48mg.

Mod de administrare Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia:

Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol.

Precauții și contraindicații Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia:

Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu hemofilie, probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare Ginkgo Q10 30 comprimate, Alevia:

30 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2024-02-26 12:56:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review