Detravenos Akut, 30 capsule, Herbagetica

Detravenos Akut, 30 capsule, Herbagetica -  - HERBAGETICA
Herbagetica
P479851219

Herbagetica - Detravenos Akut 30caps sustine fluxul sanguin si functionarea optima a venelor, capilarelor si vaselor limfatice, tonifica venele, antiinflamator, reduce durerea si sangerarea, antitrombotic.

[...]

Descriere: Detravenos Akut, 30 capsule, Herbagetica

Herbagetica - Detravenos Akut 30caps sustine fluxul sanguin si functionarea optima a venelor, capilarelor si vaselor limfatice, tonifica venele, antiinflamator, reduce durerea si sangerarea, antitrombotic.

Proprietati:
DetraVenos Akut are o formula concentrata cu 500mg Diosmina si Hesperidina micronizate 90:10 si 50 mg seminte de Castan-Salbatic. DetraVenos Akut se recomanda pentru varice, hemoroizi si insuficienta venoasa.

DetraVenos Akut in tratamentul varicelor, prin compozitia de Diosmina, Hesperidina si Extract de Castan Salbatic, sustine fluxul sanguin si functionarea optima a venelor prin refacerea elasticitatii peretilor venelor, stimuleaza productia de elastina si colagen pentru a intari tesutul conjunctiv si peretii venelor, creste numarul total de capilare limfatice, crescand fluxul de drenare al fluidelor.

Compozitie per 1 capsula:

  • Diosmina si Hesperidina micronizate 90:10 extrase din Citrus sinensis (Poprtocal-dulce) 500 mg  
  • Extract Castan-Salbatic 7:1 standardizat 20% Saponine Triterpenice 50 mg

Mod de administrare:

  • cate 2-3 capsule pe zi.        
  • aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza. 

Precautii si atentionari:

  • suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos;
  • nu se recomanda administrarea la persoanele cu hipersensibilitate sau cu alergie la oricare din componentele produsului;
  • nu lasati la vederea si indemana copiilor mici;
  • nu aruncati niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere; intrebati farmacistul cum sa aruncati suplimentele alimentare pe care nu le mai folositi;aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului;
  • pastrati produsul la temperatura camerei dar nu mai mult de 25°C, in ambalaj original, la loc racoros, ferit de umezeala si caldura;
  • a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review