Crom Complex, 60 capsule + 60 capsule - 50% Promo, Herbagetica

Crom Complex, 60 capsule + 60 capsule - 50% Promo, Herbagetica -  - HERBAGETICA
Herbagetica
P548488381

Crom Complex este un supliment alimentar cu rol de reducere a riscului de afectiuni cardiace. De asemenea, reduce hipertensiunea si regleaza glicemia. Produsul contine doar vitamine si minerale 100% naturale.

[...]

Descriere: Crom Complex, 60 capsule + 60 capsule - 50% Promo, Herbagetica

Crom Complex este un supliment alimentar cu rol de reducere a riscului de afectiuni cardiace. De asemenea, reduce hipertensiunea si regleaza glicemia. Produsul contine doar vitamine si minerale 100% naturale.

Proprietati:

- Cromul reprezinta un mineral cu rol important pentru functionarea normala a organismului, in special pentru digestia mancarii. Absolut necesar in alimentatie, absenta cromului predispune la obezitate. De asemenea, cromul constituie ajutor pentru controlul glicemiei. Suplimentele de crom scad nivelul trigliceridelor si al colesterolului.

- Drojdia de bere poate suplini deficitul de vitamina D, E, pe cele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzime si minerale (Ca, Mg) precum si oligoelemente esentiale: Se si Cr. Sustine echilibrul nivelului de stres si asigura sanatatea pielii.

Compozitie: Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita cu 2000 mcg/g Crom - 20mg, Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C - 75mg, Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) pulbere uscata si inactivata - 335mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Avertizari: A se administra cu precautie femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Prezentare:
60 + 60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review